Tervetuloa Heinämäen tilan blogiin!

Keskellä Keski-Suomen puhtaita metsiä, missä kylätie nousee ylös korkealle mäelle, kypsyvät herkulliset marjat ja hedelmät, sopusoinnussa luonnon kanssa. Täällä Heinämäen tilalla aurinko kiertää peltoja aamusta iltaan ja rinteisiin puhaltavat lempeät tuulet, tuoden puhdasta ilmaa.

Sateet tuovat raikasta vettä, kastellen ravinteikkaan maan, valuessaan rinteiltä alas. Täällä viljellään luonnonmukaisesti, Raamatun oppien mukaan.Mitä tilalla tapahtuu?

Tilalla leivotaan maukasta leipää puhtaasta luomu- ja riihiruisjauhoista. 100% ruisleipää ilman väri- ja lisäaineita. Leivät tehdään tilauksesta ja toimitetaan tuoreena asiakkaalle. Leivät paistetaan perinteisessä puu-uunissa, joten pystymme toimittamaan niitä enintään 50 kappaletta päivässä.

Kesä ja syksy on oivaa aikaa luonnonmukaisesti kasvatetuille marjoille ja hedelmille. Puutarhasta saa itse poimien tai valmiiksi poimittuna musta-, puna- ja valkoherukkaa, karviasta, tyrniä, vadelmaa ja mansikkaa sekä useita eri lajikkeita omenaa.

Vuoden eri juhliin voit tilata myös pitopalveluamme sopimuksen mukaan.

Tilan emännän kiinnostus käsitöihin tarjoaa sinulle myös mahdolllisuuden kokeilla itse eri käsityömuotoja. Mahdollisia aihepiirejä ovat esimerkiksi: paju-, paperimassa- ja metalliverkkotyöt, huovutus, pastelli-, öljy- ja posliinimaalaus. Kursseja järjestetään sekä tilalla että pyydettäessä myös asiakkaan järjestämissä tiloissa. Vähimmäismäärä kurssin järjestämiseksi on 10 henkilöä. Esimerkiksi kolmen päivän opetus (18 - 20h) maksaa 45e/hlö. Pitopalvelua on myös mahdollista yhdistää opetukseen. Jos haluatte nauttia maukkaan lounaan ja kahvit käsitöiden ohella, maksaa se 8e/pv.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Ei kommentteja: